L
L
2018. július 06. 14:51 | Hírek

ROSSZ IDŐ MIATT ELMARAD – BUDAPEST BÁR KONCERT A KESZTHELYFESTEN

Sajnos elmarad ma a keszthelyi koncertünk, mert 100%-ra mondják a nagy esőt, vihart. Általában kegyes hozzánk az időjárás, most sajnos nem. Úgy tervezzük, hogy valamikor ősszel a Balaton Színházban bepótoljuk a mai koncertet, erről értesíteni fogunk Benneteket.

2018. július 04. 14:38 | Hírek

INFORMÁCIÓK A BUDAPEST PARKOS KONCERTHEZ

Szerző:

Legnagyobb örömünkre holnap sokan leszünk a Budapest Parkban – a színpadon is és a nézőtéren is. Néhány közérdekű közlemény. A koncertet pontosan 7-kor elkezdjük. Mivel sok embernek kell bejutni a kapun, érdemes előbb jönni. 18 órától már kinyitják a kapukat. Holnap lehet még online is jegyet venni és természetesen a helyszínen is “élőben” a helyszíni pénztárakban. A koncertet este 10-kor be kell fejeznünk, közben lesz egy rövid szünet. Ha nem akartok magatoknak rosszat, akkor inkább tömegközlekedéssel vagy taxival gyertek, ne autóval. Csütörtök este jó idő lesz, nyugodtan gyertek, bulizzatok velünk! Itt lehet még jegyet venni, és aki nem tudná, az oldal alján megtalálja, hogy lehet odajutni. https://www.budapestpark.hu/event/budapestbar20180705

2017. december 31. 12:15 | Hírek

Mindjárt elfogynak az esti koncertre a jegyek!

Az esti szilveszteri koncertre már csak pár jegyünk van, várhatóan pillanatokon belül elfogy. Ha erről lemaradtál, még elhatározhatod, hogy a délutánira jössz, arra még vannak jegyek. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és várjuk nagyon, hogy ma találkozhassunk Veletek. Mindenkinek jó bulizást mára, vigyázzatok egymásra, és magatokra!

2017. december 29. 17:53 | Blog

Kinyitom, kijön

Szerző: Kiss Tibor

Kinyitom a számat és kijön a hang. Ilyen egyszerű ez. A kezemmel ugyanígy dolgozom. Megfogok egy tárgyat, egy kacatot, és abból születik valami. Egy kép, egy lámpa, egy bútor – bár ezeket csak magamnak csinálom. Ez az életem. Hangokat, színeket, formákat, gondolatokat rakosgatok össze, vagy egy halott dolgoknak adok új életet. Legutóbb egy harmóniumot vettem húszezer forintért, amiből egy sokfunkciós bútor lett. Térelválasztó az otthonomba.

Az élet egyéb területein nincs szükségem térelválasztókra, bátran utazom a villamoson, szabad vagyok minden helyzetben. A Budapest Bárban is. Ha ez nem így lenne, már rég nem lennék itt. Ez nem egy klasszikus felállás, a bandákra általában az a jellemző, hogy mindenhova együtt mennek, együtt élnek és együtt is halnak meg. Itt nem kell meghalni. És ez nagyon sokat számít. Nekünk is az a dolgunk, hogy együtt muzsikáljunk egy adott helyszínen, de itt van választási lehetőség, dönthetünk egy-egy  dátummal kapcsolatban, szabadon ki-be járkálhatunk, semmilyen kényszer nincs.

És ettől szoros ez az egész kötelék. Én ott nem maradok, ahol az emberi kapcsolatok nem erősek. Azért vagyok itt, mert bárkivel jó, mindegy, kivel állok meg beszélgetni, Gyurival, Andrissal vagy Frenkkel. Bármikor lelket cserélünk, eszmét cserélünk. Arra nincs is szükség, hogy kettesben bárkivel elmenjünk sörözni – inkább jellemző, hogy egymást zenei projektekre hívjuk. Gáncs Andi, a menedzserünk nem köt minket remegve, hiszen ez a közösség pont azon az alapon működik, hogy ő maga is más formációk kulcsfiguráit gyűjtötte egybe. Tíz év alatt nem volt konfliktus. És így megyünk 2018-ba.

BÚÉK!