L
L
2020. március 11. 15:01 | Hírek

Elmaradnak a március 12-i és március 15-koncertek!

Kedves Budapest Bár kedvelők! Amint arról az elmúlt percekben értesülhettetek, nem lehet 100 fő feletti koncerteket, előadásokat tartani egy darabig. Az biztos, hogy a holnapi, március 12-i nagykanizsai és a március 15-i lemezbemutató koncertünket egy későbbi időpontban kell megtartanunk. Arról, hogy mikor tudjuk megtartani, és ez a jegyekkel kapcsolatban milyen következményekkel jár, hamarosan tájékoztatunk Benneteket! Mindenképpen azt szeretnénk, ha be tudnánk pótolni a koncerteket, és azok, akik most szerették volna megnézni, meg tudják tenni egy későbbi időpontban. Kis türelmet kérünk! Ez a helyzet most senkinek sem könnyű, kérjük, hogy türelemmel és megértéssel kezeljétek a helyzetet! Köszönjük, és reméljük, hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak! Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre, ne pánikoljatok, egyetek sok vitamint és mossatok kezet! És néha a hírek helyett hallgassátok az új számainkat!

2020. február 18. 11:59 | Blog

Nékem csak Budapest kell – Örömzene és egy könyv története

Szerző: Budapest Bár

Hogy újraéleszthető-e a kávéházi cigányzene a 21. században? Hogy hogyan hat egymásra ennyiféle kultúra és zenei irányzat? Hogy meddig és merre tart a Budapest Bár története?

Hogy milyen egy próba, mi zajlik a színfalak mögött. Hogy miből támadnak és hogyan oldódnak meg a konfliktusok. Ezekről és még sok-sok színes, izgalmas titokról olvashatnak azok, akik egy forró tea mellett csendes pillanataikban Örömzene című könyvünket bújják. Csodás olvasnivaló azokra a hideg, téli estékre amikor semmihez sincs kedve az embernek, és ezen csak valami szívmelengető segíthet.

Bővebben »

2019. október 15. 14:38 | Hírek

FONTOS KÖZLEMÉNY! – OKTÓBER 24. KONCERT-CIRKUSZ ELMARAD!

FONTOS KÖZLEMÉNY! Legnagyobb sajnálatunkra az október 24-i koncert-cirkuszi előadásunk elmarad. Azoktól, akik vásároltak már jegyet, nagyon nagy elnézést kérünk, sajnos most ezt a döntést kellett hoznunk. Aki a budapestbar.jegy.hu oldalon vagy a jegy.hu-n vásárolt jegyet, az emailben kap értesítést arról, hogy hogyan és mikor utalják vissza a pénzét. Kérjük azt a néhány embert, aki JEGYIRODÁBAN vásárolt jegyet, hogy fáradjon be a jegyvásárlás helyszínére, vigye vissza a jegyét és visszakapja a jegy árát. Ha bármi kérdésük van, kérjük, hogy ne itt kommenteljenek, hanem írjanak a budapestbar@budapestbar.hu emailcímre, ahol mindenkinek válaszolunk. A facebookos nyereményjáték nyertesei a decemberi karácsonyi koncertünkre kapnak jegyet – erről hamarosan értesítjük a nyerteseket.

2019. szeptember 27. 15:24 | Blog

Kisvári Ferenc a Margitszigeti Szabadtéri Színpadról

Szerző:

Kisvári Ferenc szinte minden zenei stílusban kényelmesen mozog, és rengeteg magyar zenésszel játszott már együtt karrierje során. A Budapest Bárhoz 2011-ben csatlakozott, és azóta is zenekarunk oszlopos tagja. Most a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon átélt különleges élmények forgatagába kalauzol el bennünket, olvassátok szeretettel beszámolóját:

Bővebben »