L
L
2019. október 15. 14:38 | Hírek

FONTOS KÖZLEMÉNY! – OKTÓBER 24. KONCERT-CIRKUSZ ELMARAD!

FONTOS KÖZLEMÉNY! Legnagyobb sajnálatunkra az október 24-i koncert-cirkuszi előadásunk elmarad. Azoktól, akik vásároltak már jegyet, nagyon nagy elnézést kérünk, sajnos most ezt a döntést kellett hoznunk. Aki a budapestbar.jegy.hu oldalon vagy a jegy.hu-n vásárolt jegyet, az emailben kap értesítést arról, hogy hogyan és mikor utalják vissza a pénzét. Kérjük azt a néhány embert, aki JEGYIRODÁBAN vásárolt jegyet, hogy fáradjon be a jegyvásárlás helyszínére, vigye vissza a jegyét és visszakapja a jegy árát. Ha bármi kérdésük van, kérjük, hogy ne itt kommenteljenek, hanem írjanak a budapestbar@budapestbar.hu emailcímre, ahol mindenkinek válaszolunk. A facebookos nyereményjáték nyertesei a decemberi karácsonyi koncertünkre kapnak jegyet – erről hamarosan értesítjük a nyerteseket.

2019. szeptember 27. 15:24 | Blog

Kisvári Ferenc a Margitszigeti Szabadtéri Színpadról

Szerző:

Kisvári Ferenc szinte minden zenei stílusban kényelmesen mozog, és rengeteg magyar zenésszel játszott már együtt karrierje során. A Budapest Bárhoz 2011-ben csatlakozott, és azóta is zenekarunk oszlopos tagja. Most a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon átélt különleges élmények forgatagába kalauzol el bennünket, olvassátok szeretettel beszámolóját:

Bővebben »

2019. szeptember 20. 14:32 | Blog

Élménybeszámoló Rutkai Boritól a Budapest Bár első cirkuszos fellépéséről

Szerző: Rutkai Bori

Megszökni a cirkusszal! Lakókocsiban élni évtizedeken át…

Nem cigizik, és nem iszik alkoholt az elefánt idomár. Amióta nála vannak a “kicsik” azóta nem nyaralt, többet volt az elefántokkal, mint a gyerekeivel. Amikor aludni mennek az elefántok, ormányukkal az előttük járó farkára “rácsatlakoznak”. Azt hitted, hogy ilyen csak a mesekönyvekben van.

Bővebben »

2019. augusztus 23. 11:16 | Blog

Költői élménybeszámoló a Budapest Parkból

Szerző: Budapest Bár

Az idei nyarunk legnagyobb koncertjét adtuk júliusban a Budapest Parkban, fantasztikus hangulat volt, ami veletek együtt vált valódi robbanóeleggyé! 😉 Egy Facebookos nyereményjátékban pedig jobbnál jobb élménybeszámolókkal kápráztattatok el minket, ezek közül most a fődíj nyertesének, Somogyi Boglárkának az írásával szeretnénk szórakoztatni titeket. 😊 Íme a mű, ami a zenekar tagjainak kedvence lett:

Bővebben »