L
L
2019. október 04. 12:14 | Blog

BUDAPEST BÁR KONCERT – CIRKUSZI ELŐADÁS

Szerző: Budapest Bár

„Emlékkönyvbe való élmény!” „Már bejártam a világot, láttam előadásokat a világ különböző pontjain, de ez megérintett, meghatott – magyarként is igazán büszke voltam ennyi tehetség láttán!” „Nagyon jól szórakoztam, élveztem az egészet!” „Nem is tudom, mikor voltam utoljára cirkuszban, nem is nagyon szeretem – de ez a két csapat együtt fenomenális!”„Fantasztikus este volt, mi sikongattunk a végén, reméljük, hallottátok.” „Életre szóló élmény volt, ahogy két fantasztikus csapat profizmusa találkozott!” – napokig hasonló üzeneteket kaptunk a nyári balatonlellei koncert-cirkuszi előadásunk után. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló előadást!

Bővebben »

2019. szeptember 27. 15:24 | Blog

Kisvári Ferenc a Margitszigeti Szabadtéri Színpadról

Szerző:

Kisvári Ferenc szinte minden zenei stílusban kényelmesen mozog, és rengeteg magyar zenésszel játszott már együtt karrierje során. A Budapest Bárhoz 2011-ben csatlakozott, és azóta is zenekarunk oszlopos tagja. Most a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon átélt különleges élmények forgatagába kalauzol el bennünket, olvassátok szeretettel beszámolóját:

Bővebben »

2019. szeptember 20. 14:32 | Blog

Élménybeszámoló Rutkai Boritól a Budapest Bár első cirkuszos fellépéséről

Szerző: Rutkai Bori

Megszökni a cirkusszal! Lakókocsiban élni évtizedeken át…

Nem cigizik, és nem iszik alkoholt az elefánt idomár. Amióta nála vannak a “kicsik” azóta nem nyaralt, többet volt az elefántokkal, mint a gyerekeivel. Amikor aludni mennek az elefántok, ormányukkal az előttük járó farkára “rácsatlakoznak”. Azt hitted, hogy ilyen csak a mesekönyvekben van.

Bővebben »

2019. augusztus 23. 11:16 | Blog

Költői élménybeszámoló a Budapest Parkból

Szerző: Budapest Bár

Az idei nyarunk legnagyobb koncertjét adtuk júliusban a Budapest Parkban, fantasztikus hangulat volt, ami veletek együtt vált valódi robbanóeleggyé! 😉 Egy Facebookos nyereményjátékban pedig jobbnál jobb élménybeszámolókkal kápráztattatok el minket, ezek közül most a fődíj nyertesének, Somogyi Boglárkának az írásával szeretnénk szórakoztatni titeket. 😊 Íme a mű, ami a zenekar tagjainak kedvence lett:

Bővebben »