L
L
2018. augusztus 25. 12:43 | Hírek

ROSSZ IDŐ MIATT MÓDOSUL A HELYSZÍN!!! – Budapest Bár koncert Szentendrén

A mai koncert helyszíne módosul a kedvezőtlen időjárás miatt, a Hamvas Béla Könyvtárban lesz meg tartva a koncert! Várunk Titeket!

2018. július 06. 14:51 | Hírek

ROSSZ IDŐ MIATT ELMARAD – BUDAPEST BÁR KONCERT A KESZTHELYFESTEN

Szerző:

Sajnos elmarad ma a keszthelyi koncertünk, mert 100%-ra mondják a nagy esőt, vihart. Általában kegyes hozzánk az időjárás, most sajnos nem. Úgy tervezzük, hogy valamikor ősszel a Balaton Színházban bepótoljuk a mai koncertet, erről értesíteni fogunk Benneteket.

2018. július 04. 14:38 | Hírek

INFORMÁCIÓK A BUDAPEST PARKOS KONCERTHEZ

Legnagyobb örömünkre holnap sokan leszünk a Budapest Parkban – a színpadon is és a nézőtéren is. Néhány közérdekű közlemény. A koncertet pontosan 7-kor elkezdjük. Mivel sok embernek kell bejutni a kapun, érdemes előbb jönni. 18 órától már kinyitják a kapukat. Holnap lehet még online is jegyet venni és természetesen a helyszínen is “élőben” a helyszíni pénztárakban. A koncertet este 10-kor be kell fejeznünk, közben lesz egy rövid szünet. Ha nem akartok magatoknak rosszat, akkor inkább tömegközlekedéssel vagy taxival gyertek, ne autóval. Csütörtök este jó idő lesz, nyugodtan gyertek, bulizzatok velünk! Itt lehet még jegyet venni, és aki nem tudná, az oldal alján megtalálja, hogy lehet odajutni. https://www.budapestpark.hu/event/budapestbar20180705

2017. december 31. 12:15 | Hírek

Mindjárt elfogynak az esti koncertre a jegyek!

Szerző:

Az esti szilveszteri koncertre már csak pár jegyünk van, várhatóan pillanatokon belül elfogy. Ha erről lemaradtál, még elhatározhatod, hogy a délutánira jössz, arra még vannak jegyek. Köszönjük, hogy velünk tartottatok és várjuk nagyon, hogy ma találkozhassunk Veletek. Mindenkinek jó bulizást mára, vigyázzatok egymásra, és magatokra!