L
L

Budapest Bár

Budapest Bár

News

Budapest Bár news

 • Februári koncertek új időpontban
  01.20.

  Februári koncertek új időpontban

  Akik követték az eseményeket, láthatták, hogy Farkas Robi, a zenekar vezetője régóta gerincsérvvel küszködik. Robi betegsége olyan súlyossá és fájdalmassá vált, hogy meg kellett műteni és emiatt két hónapig nem koncertezhet. Úgy gondoltuk, hogy a közönségünk teljes értékű produkciót érdemel, így nélküle nem tartunk koncerteket – a januári és a februári koncertjeinket ezért sajnálattal lemondjuk, de mindegyiket későbbi időpontokban bepótoljuk. Az A38-as február 15-i koncert új időpontja március 13, a debreceni koncert új időpontja március 22. A többit is hamarosan kiírjuk. Természetesen a megváltott jegyek érvényesek, vagy visszaválthatók. További információk a koncertek illetve a helyszínek oldalain.

 • Január 13-i veszprémi és január 14-i soproni koncert elmarad!
  01.13.

  Január 13-i veszprémi és január 14-i soproni koncert elmarad!

  Betegség miatt a ma esti (Veszprém, Hangvilla) és a holnap esti (Sopron, Petőfi Színház) Budapest Bár koncert elmarad!

  A veszprémi előadást 2017. február 4-én este 19:00 órától pótoljuk, a megvásárolt jegyek erre természetesen érvényesek. A jegyek január 27-ig a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

  A Budapest Bár január 14-re hirdetett koncertje betegség miatt elmarad. A megvásárolt jegyek január 20-ig visszaválthatók a Pro Kultúra jegyirodájában.

  Megértésüket köszönjük, az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

More Budapest Bár news »