L
L

Where can you see us?

?

Upcoming concert

2017. aug. 24. | 22.15

Szeged, Szegedi Ifjúsági Napok

Budapest Bár koncert a Szegedi Ifjúsági Napokon
Featuring:

More concerts:

2017. augusztus 25.

19:30

f

Újpest

Szent István tér

Budapest Bár koncert Újpesten
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »
Free entryConcert

Augusztus 25-én Újpest Városnapokon lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulató koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak.  A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Keleti András, Szűcs Krisztián, Tania Saedi.

A rendezvény ingyenes

2017. augusztus 26.

20:30

f

Somorja, Szlovákia

Pomlejská, Samorín

Budapest Bár koncert a Pomlé Fesztiválon
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Augusztus 26-án a Pomlé Fesztiválon lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András és Szűcs Krisztián.

2017. augusztus 27.

20:00

f

Budapest

Városmajori Szabadtéri Színpad

Budapest Bár koncert a Városmajori Szabadtéri Színpadon
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »
Minden jegy
Elkelt

Augusztus 27-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Keleti András, Kiss Tibor és Szűcs Krisztián.

2017. szeptember 03.

20.00

f

Budapest

Dohány utcai Zsinagóga

Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár koncert
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

A Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár a „10 év 10 különleges koncert” című jubileumi koncertsorozat keretében áll együtt színpadra a fesztivál keretein belül. A két zenekar régóta nagy tisztelettel figyeli egymás munkáját, s most jött el az alkalom, hogy egy estén közösen is fellépjenek. A Budapest Klezmer Band virtuóz módon ötvözi a Kárpát-medence különféle zenei irányzatait. A sajátos zenei kompozíciókban a hagyományos jiddis motívumok kiegészülnek cigányzenéből átvett és népzenei elemekkel, amit egy csepp modernitással fűszereznek. A Budapest Bár az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezi újra, ám a klezmer műfaja sem idegen számukra, hiszen 2015-ben Klezmer címmel albumot is készítettek. Ezen az estén jobbára „budapest báros” dalokat fognak külön muzsikálni, Behumi Dóri, Keleti András és Kiss Tibor énekesekkel kiegészülve, de közös meglepetéssel is készülnek.

2017. szeptember 07.

20:00

f

Budapest

KOBUCI Kert

Budapest Bár koncert a KOBUCI Kertben
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Szeptember 7-én, idén másodszor újra a Kobuciban a Budapest Bár! A város egyik leghangulatosabb helyén mindig óriási a Budapest Bár buli! A frenetikus hangulató koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak.  A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Rutkai Bori, Ferenczi György, Keleti András, Kiss Tibor, Mező Misi.

Jegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 3500 Ft-os áron, továbbá normál jegyek a koncert napján a helyszínen, 4000 Ft-os áron kaphatóak.

2017. október 13.

19.00

f

Pécs

Kodály Központ

10 éves a Budapest Bár ♫ Kodály Központ
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

10 éves a Budapest Bár

Az idén jubiláló Budapest Bár immár hatodik alkalommal lép fel a pécsi Kodály Központban október 13-án. A koncerten a zenekar vendége Udvaros Dorottya, a Budapest Bár énekesei közül fellép Behumi Dóri, Rutkai Bori, Ferenczi György, Frenk, Kiss Tibor, Lovasi András és Mező Misi. A koncert része a Budapest Bár jubileumi, 10 év – 10 különleges koncert című sorozatának.

A Budapest Bár koncertnaptárában különleges színfolt ez a koncert, hiszen színész vendége nagyon ritkán volt a zenekarnak. Igazi megtiszteltetés, hogy Udvaros Dorottya vállalta, hogy a Budapest Bár vendégeként fellép, hiszen a zenekar tagjai is nagy tisztelői a művésznőnek. Udvaros Dorottyától egyáltalán nem áll távol a zene és a dal műfaja, hiszen több lemeze is megjelent. Az Átutazó című 1985-ös album több generáció meghatározó lemeze volt, a Hóesés című dalt a Budapest Bár is feldolgozta az Ünnep című lemezen.
A Kodály Központ közönsége ismét élvezheti a zenekar védjegyévé vált egyedi zenei stílust, melynek gyökerei a 1920-as 1930-as évek budapesti kávéházi világáig nyúlnak. A híres és kedvelt, vagy éppen kevésbé ismert dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és még számos zenei műfaji elemmel ötvözve újraértelmezik. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon sokszínű – magyar és külföldi számok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

A 2007-ben, eredetileg egyetlen lemezre létrehozott Budapest Bár idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját – mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője.

www.budapestbar.hu
www.facebook.com/budapestbarband

Jegyárak: 4490 Ft, 3690 Ft, 2590 Ft, 1000 Ft

Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

2017. október 28.

20.00

f

Törökszentmiklós

Ipolyi Arnold Könyvtár, Múzeum és Kulturális Központ

Budapest Bár koncert Törökszentmiklóson
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Október 28-án Törökszentmiklóson lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak.  A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Kiss Tibor, Mező Misi és Szűcs Krisztián.

Jegyvásárlási információ:  56/390-011

 

Gallery

Budapest Bár in pictures