L
L

Where can you see us?

?

Upcoming concert

2017. ápr. 28. | 19:00

Keszthely, Balaton Színház

Budapest Bár a Balaton Színházban
Featuring:

More concerts:

2017. április 29.

21:00

f

Dunaszerdahely, Szlovákia

Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti tér

Budapest Bár koncert a MUNDUS Nemzetközi Bornapokon
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »
Free entryConcert

Április 29-én a MUNDUS Nemzetközi Bornapokon lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulató koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián.

A rendezvény ingyenes!

2017. április 30.

22:15

f

Komárom, Szlovákia

Klapka Tér Révkomárom

Budapest Bár a XXVI. Komáromi Napokon
Featuring: N/A
Free entryConcert

2017. május 03.

19:00

f

Sopron

Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ

Budapest Bár a soproni Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője lett. A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei a 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A január 14-i Budapest Bár koncert pótlása.

Helyszín: Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ

Jegyek kaphatók a Pro Kultúra Sopron jegyirodájában:

9400 Sopron, Liszt Ferenc utca 1., illetve online:

www.prokultura.jegy.hu

Jegyár: 4.500 Ft

2017. május 11.

20:00

f

Budapest

KOBUCI Kert

Budapest Bár a KOBUCI Kertben
Featuring: N/A

2017. május 13.

20:00

Budapest

MOM Kulturális Központ

Budapest Bár – Pesti éjszakák
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Május 13-án különleges koncertet ad a Budapest Bár a Zsidó Művészeti napok keretében. A Pesti éjszakák című előadás vendége a Katona József Színház két csodálatos színésznője lesz: Jordán Adél és Ónodi Eszter. Az este folyamán a zenekar megidézi a régi pesti éjszakák hangulatát: bohém mulatságokról, szerelmekről, szomorúságról és boldogságról szólnak majd a dalok. Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András és Frenk. Vendég: Jordán Adél és Ónodi Eszter.

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője lett. A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei a 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák, stílusok és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt.

A régi kuplék, filmdalok és slágerek után tovább haladtak korban és tovább feszegetik a cigányzenekari hangzás határait. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon eklektikus – magyar és külföldi dalok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Akár egy gyönyörű hegedűszólótól, akár egy emléktől, akár egy elkapott pillantástól, akár egy ismerős daltól, akár a hangulattól – a libabőr garantált!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András és Frenk.

Vendég: Jordán Adél és Ónodi Eszter

 

 

2017. május 20.

20:00

f

Pécs

Zsolnay Negyed

Budapest Bár a Zsolnay Pikniken
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »
Budapest Bár koncert a Zsolnay Pikniken

Pirogránit udvar | Esőhelyszín: E78 – Koncertterem

Az idén tízéves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak!
Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulatú koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár örömforrás a nyitott füleknek!
Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián és Tania Saedi.
Remek dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre összeálló Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.
A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok kerülte újra köztudatba. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák, stílusok és generációk találkoznak a produkcióban.
A régi kuplék, filmdalok és slágerek után tovább haladtak korban és tovább feszegetik a cigányzenekari hangzás határait. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon eklektikus – magyar és külföldi dalok mindenféle műfaját alakították „budapestbárossá”. A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között, ezzel kiszakítja a közönséget a mindennapokból. Akár egy gyönyörű hegedűszólótól, akár egy emléktől, akár egy elkapott pillantástól, akár egy ismerős daltól, akár a hangulattól – a libabőr garantált!

A Budapest Bár zenekar:
Farkas Róbert – hegedű, gitár
Farkas Mihály – cimbalom
Ökrös Károly – harmonika, zongora
Farkas Richárd – bőgő
Kisvári Ferenc – dob
Énekesek: Behumi Dóri, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Szűcs Krisztián és Tania Saedi

Jegyárak: 2800 Ft
Kizárólag állóhelyekre váltható jegy!

Bérlet a Zsolnay Piknik 2017 két kiemelt koncertjére: 3900 Ft
http://bit.ly/ZsPiknik2017_berlet

Budapest Bár koncert
+
Budapest Klezmer Band feat. Tompos Kátya

Az online jegyvásárlás mellett jegyek válthatók személyesen is: Zsolnay Negyed Infopontok, Kodály Központ jegypénztár, Művészetek és Irodalom Háza, Cella Septichora Látogatóközpont, Partyzoo Jegyiroda

Szervező: Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

2017. június 10.

19:00

f

Baja

Bajai Városi Színház

Budapest Bár a Bajai Városi Színházban
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Frenk, Szűcs Krisztián, Lovasi András
Jegyinformáció: Bácskai Kultúrpalota Jegypénztár 79/321-341

2017. június 23.

20:30

f

Balatonföldvár

Kultkikötő

Budapest Bár Balatonföldváron, a Kultkikötőben
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulató koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek! Közreműködik Farkas Róbert vezetésével a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Kiss Tibor és Keleti András.

Szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozása kitűnő zenészek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek varázslatos előadásában. A 2007-ben eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár mára Magyarország egyik legnépszerűbb koncertzenekara, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője lett. A zenekar védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei a 1920-30- as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt Farkas Róbert alapította és vezeti. Eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életbentartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Az együttes megalakulása óta több generációs kedvenccé vált – számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, vagy nagyon közismerteket öltöztettek új köntösbe. Korok, kultúrák, stílusok és generációk találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt.

A régi kuplék, filmdalok és slágerek után tovább haladtak korban és tovább feszegetik a cigányzenekari hangzás határait. Hatalmas repertoárjuk mára már nagyon eklektikus – magyar és külföldi dalok mindenféle műfaját feldolgozták „budapestbárossá”.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Akár egy gyönyörű hegedűszólótól, akár egy emléktől, akár egy elkapott pillantástól, akár egy ismerős daltól, akár a hangulattól – a libabőr garantált!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Behumi Dóri, Németh Juci, Kiss Tibor és Keleti András

Jegyek már elérhetők az alábbi linken, április végéig 35% kedvezménnyel:

2017. június 30.

21:15

f

Sopron

VOLT Fesztivál

Budapest Bár / Telekom VOLT Fesztivál 2017
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »
Találkozunk Sopronban!
Telekom VOLT Fesztivál 2017
#VOLT2017
 
Június 30-án a VOLT Fesztiválon lép fel a Budapest Bár! Az idén 10 éves, sokszínű zenekar örömzenéjében korok, kultúrák és stílusok találkoznak. Mesterien hangszerelt cigányzenekar kíséri a kitűnő énekeseket a szívbemarkoló és szívderítő dalok előadásában. A frenetikus hangulató koncerteket a tiniktől a nagymamákig mindenkinek ajánljuk, akik könnyed, mégis művészi színvonalú szórakozásra vágynak. A Budapest Bár – örömforrás nyitott füleknek!
Fellép a Budapest Bár zenekar, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Lovasi András.

2017. július 06.

19:30

f

Budapest

Budapest Park

10 éves a Budapest Bár – Budapest Park
Featuring: N/A
Bővebb információ a koncertről »

A jegyértékesítés 2017.02.08-án indul!

10 éves a Budapest Bár! – a születésnapját 10 különleges koncerttel ünneplő zenekar a Budapest Parkban tartja a sorozat első koncertjét, melyen a Budapest Bár összes zenésze és énekese részt vesz. Erre a napra időzítik a születésnap alkalmából megjelenő Best of lemezüket is, és a koncert számait is ennek szellemében válogatják.

A Budapest Bár első lemeze 2007 végén jelent meg. Ki gondolná, hogy már 10 éves a zenekar?! Bár sokan csodálkoznak, hogy még csak 10 éves, hiszen olyan sokminden történt velük: rengeteg koncertet adtak, számos CD-t jelentettek meg – és főleg: az a sokszínű, érdekes társaság ilyen sokáig együtt tudott dolgozni és sikert sikerre halmozni. 10 év – 10 különleges koncert: a Budapest Bár a születésnapot koncertsorozattal ünnepli. A Budapest Park – beli koncertjük ennek a sorozatnak a nyitó eseménye.

✚ Küzdőtér ✚
➝ Szuper Early Bird: 3499 Ft
➝ Early Bird: 3999 Ft
➝ Normál: 4499 Ft

✚ Terasz jegyek ✚
➝ Bal első terasz: 7.999 Ft
➝ Bal középső terasz: 7.999 Ft

▎Terasz jeggyel jogosult vagy belépni a VIP bejáraton. A Teraszokról exkluzív helyről élvezheted a koncertet, és a koncertek utáni bulit, továbbá elkülönített bárok, és mosdók állnak rendelkezésedre. A Terasz jegy megváltása nem biztosít ülőhelyet. A teraszokon található limitált számú ülőhely érkezési sorrendben foglalható el. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagra cseréljük. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható. ▎

✚ Heineken Lounge ✚
➝ 149.999 Ft
▎A Heineken Lounge jegy tartalma: Privát VIP terasz 15 főre a legjobb helyen, plusz egy hordó (40 korsó) Heineken. A megváltott jegyedet a főpénztárban karszalagokra cseréljük. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható. ▎
_________________________________________________

jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a Budapest Parktól, vagy hivatalos partnereinktől (tixa.hu, ticketportal.hu) vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten, kivéve 14-17 év közöttiek a Safe and Sound Mentori Program keretében (www.safeandsound.hu)
▲ 10 éves korig a belépés ingyenes

Gallery

Budapest Bár in pictures