MagyarulIn english

Koncertek

 • csütörtök - Sopron
 • 2014. április 24. 19:00
  Sopron, Liszt Ferenc Kulturális Központ

  Fellép: Kollár-Klemencz László, Frenk, Keleti András, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc

 • április 27. - Budapest
 • 2014. április 27. 16:00
  Budapest, A38

  Fellép: Lovasi András, Kollár-Klemencz László, Frenk, Keleti András, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri, Ferenczi György, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc, Mező Misi

 • április 27. - Budapest
 • 2014. április 27. 20:00
  Budapest, A38

  Fellép: Lovasi András, Kollár-Klemencz László, Frenk, Keleti András, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri, Ferenczi György, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc, Mező Misi

 • május 8. - Szeged
 • 2014. május 8. 19:00
  Szeged, IH Rendezvényközpont

  Fellép: Kollár-Klemencz László, Frenk, Keleti András, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc

 • május 9. - Budaörs
 • 2014. május 9. 20:00
  Budaörs, Budaörsi Városi Sportcsarnok

  Fellép: Frenk, Keleti András, Szűcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri, Farkas Róbert, Ökrös Károly, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Kisvári Ferenc

 • Az összes koncert

HAMAROSAN ÉRKEZIK AZ ÚJ LEMEZÜNK!

Őrületes munka folyik a stúdióban - egyik énekes ki, a másik be, hangszerek kavalkádja, dalok innen-onnan! 10 énekessel és a zenekarral 12 dal lesz az új, ötödik lemezünkön, melynek címe Húszezer éjszakás kaland! A Budapest Bár új énekes taggal bővült: Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese csatlakozott a zenekarhoz. Áprillis végén jelenik meg a lemez. Budapesti lemezbemutató 2014. április 27. A38 Hajó. Hamarosan több információval jelentkezünk.

Egy kis bejelentkezés

Most elég nagy csend van a házunk táján, próbáljuk kipihenni az előző év fáradalmait, és felkészülni a tervekkel teli 2014-re. Bár most még egy kicsit nem találkozunk, de ne aggódjatok, mert a tavasz, nyár és az ősz nagyon sok újdonságot fog hozni, amelyeket már most készítünk elő.

Aki mielőbb szeretne velünk élőben is találkozni, annak ajánljuk figyelmébe a következő koncertünket, amelyik február 21-én lesz a Muzikumban. Itt igazi békebeli hangulatú bált fogunk tartani, ahol természetesen az élő koncert mellett meglepetésekkel is készülünk. 

Jegyeket tudtok venni a helyszínen (Múzeum utca 7.), valamint előzetesen érdeklődni lehet a budapestbar@muzikum.hu e-mail címen.

Reméljük, hogy találkozunk február végén, és figyeljetek, mert rövidesen hírekkel is jelentkezünk!

BUDAPEST BÁR SZILVESZTER

Tudjátok már, hogy hol szilvesztereztek? Nekünk két tippünk is van! Azoknak, akik délután szeretnének bemelegíteni az esti házibulihoz, ajánljuk, hogy jöjjenek el a MOM Kulturális Központba december 31-én délután 3 órakor. Jegyek a www.momkult.hu oldalon vagy www.jegymester.hu-n kaphatók. Ha pedig este buliznátok, gyertek, mulassatok velünk a Muzikumban! Lesz koncert, tánczene, bárzongora, tombola, lencse és sok-sok tánc! Jegyinformációért írjatok a budapestbar@muzikum.hu e-mailcímre. 

Tovább...

ÉV VÉGE FELÉ

Egy fantasztikus év vége felé közeledünk: jártunk az idén Brazíliában, az Egyesült Államokban, felléptünk Londonban, Isztambulban, Párizsban, nemsokára megyünk újra Berlinbe. A nyár nagyszerű hangulatú koncertjei még mindig velünk vannak, nemrég a MÜPÁ-ban szinte csak új számokból adtunk több, mint 2 órás koncertet! 

De még nem búcsúztatjuk teljesen az évet, hiszen hátravan néhány nagyon izgalmas koncert és utazás. Most pénteken Debrecenbe, a Lovardába megyünk - ez az egyik kedvenc városunk, és a közönség is mindig szuper, reméljük, most is jó kis esténk lesz! November 22-én pedig az A38 Hajón ínyenckedhetnek azok, akok eljönnek a Budapest Bár Ínyenceknek című műsorunkra.  

December 1-én Lendvára megyünk, ahol az előadásunkat fel is veszi az ottani televízió. December 7-én Kecskeméten, 29-én pedig Tatabányán lépünk fel. Az év utolsó napjára két koncertet is tartogatunk - december 31-én délután 3-kor szilveszteri bemelegítő koncertet adunk a MOM Kulturális Központban, este pedig a Muzikum Klubban lehet velünk együtt szilveszterezni, táncolni hajnalig. Ez utóbbira online nem lehet jegyet rendelni, de ha írtok a budapestbar@muzikum.hu vagy a budapestbar@budapestbar.hu emailcímre, akkor részletes felvilágosítást kaptok és jegyet foglalunk számotokra. 

Januárban sem tétlenkedünk - mielőtt elmegyünk éves szabadságunkra, január 12-én dupla koncertet adunk a Vígszínházban. A Budapest Bár összes állandó tagja ott lesz, 10 énekes és 5 zenész. Igazi, "klasszikus" Budapest Bár koncertet tervezünk, régi kedvenc számokkal - de persze azért biztos lesz egy-két meglepetés is, biztos nem bírjuk ki anélkül. Jegyeket a Vígszínház oldalán és a Vígszínház pénztárában is lehet vásárolni. 

OKTÓBERI KONCERTEK

Köszönjük mindenkinek a fantasztikus bulit, aki ott volt az A38 hajón. A facebook-on láthattok képeket.

Érdekesnek és élménydúsnak ígérkezik az október - Győrben, Esztergomban, Siófokon és Óbudán koncertezünk az elkövetkező napokban, illetve rövid kirándulást teszünk Erdélybe is. Marosvásárhelyre kaptunk megtisztelő meghívást, ahol a Kultúrpalotában lépünk fel. 

A nagy kaland ebben a hónapban törökországi vendégszereplésünk. Az Isztambuli Magyar Főkonzulátus meghívására a Budapest Bár lép fel az október 23-i magyar állami ünnepen Isztambulban és Izmirben, valamint koncertet adunk Isztambul legfontosabb jazz klubjában is. 

Október végén kicsit szomorúbb, ám annál fontosabb dolgunk lesz. Október 31-én koncertet adunk a Magyar Hospice Alapítvány javára. Tudomásunk szerint a koncert zártkörű, de ha segíteni szeretnétek az alapítványt, és persze minket is szeretnétek látni, hamarosan írunk ki információt arról, hogy hogyan tudtok jegyet venni. 

4DROPS Solutionspowered by 4DROPS Solutions Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.