MagyarulIn english

HÚSZEZER ÉJSZAKÁS KALAND KLIP! -

A Húszezer éjszakás kaland klipünk megérkezett - érzelmesen, vidáman, őrülten. Szeressétek! https://www.youtube.com/watch?v=BmB23hL54NM

HÚSZEZER ÉJSZAKÁS KALAND VIDEOKLIP - HAMAROSAN ÉRKEZIK!!!!

Hamarosan elkészül a Húszezer éjszakás kaland című dalunkhoz a videoklip. Nagy szeretettel készült, mi remekül éreztük magunkat közben! Kicsit érzelmes, nagyon vidám és kellőképpen őrült lett.

Turnézunk, jövünk, megyünk, koncertezünk

Igazán bepörgött a nyár - és persze mi is. Ebben a hónapban még fellépünk egy picurka koncertteremben Gyulakeszin, ahol nem akármilyen vendégünk lesz! Varnus Xavérhoz megyünk vendégségbe, aki pedig vendégként szereplni fog a Budapest Bárban. Vasárnap Hegykőre megyünk, hétfőn pedig a Vajdahunyad Várban lépünk fel, ahol pazar fák és várfalak adják a színpad hátterét. Jövő héten irány a Campus Fesztivál Debrecenben, aztán megyünk a Balaton déli partjára, Balatonszárszóra. A hétvége a fürdőké: Berekfürdő után Bükfürdőn lépünk fel. Július végén pedig szusszanunk egyet.

ESŐNAP HÉTFŐN!!!!! - TIHANY

Bocsánat, az előző hírrel ellentétben mégsem tudjuk megtartani a mai koncertet. Itt állunk már a színpadon, de az előző hírekkel ellentétben most kaptuk a hírt a siófoki meteorológiai állomástól, hogy 8-kor újra eső jön. Ezért sajnos úgy kellett döntenünk, hogy hétfőn lesz csak koncert, az esőnapon. Hétfőn tehát ugyanekkor, ugyanitt, 20.30-kor - Bujtor István Szabadtéri Színpad, Tihany. További információk: http://www.tihanyiszabadterijatekok.hu/

MA ESTI TIHANYI KONCERT

Ugyan nem ideális az időjárás, de estére már nem mondanak esőt Tihanyba, úgyhogy egyelőre megpróbálkozunk a koncerttel. Most úgy van, hogy megtartjuk a koncertet, hiszen - annak ellenére, hogy hétfőn jó időt mondanak - biztos sok embernek nem lenne annyira jó a hétfő. Most figyelmeztetünk viszont, hogy még mindig előfordulhat, hogy nem lesz koncert este, ha esik az eső. Öltözzetek fel jól, hozzatok pokrócot.

4DROPS Solutionspowered by 4DROPS Solutions Az oldal tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva.