L
L

Hol találkozhatsz velünk?

?

Legközelebbi koncert

2019. okt. 19. | 21:30

Budapest, Folyondár Sportközpont

Budapest Bár koncert a II. Nemzetek Sajtfesztiválján
Fellép: Behumi Dóri, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Farkas Róbert, Keleti András, Kisvári Ferenc, Németh Juci, Ökrös Károly, Szűcs Krisztián

További koncertjeink:

2019. október 24.

19:00

f

Budapest

Nagytétény, Magyar Nemzeti Cirkusz

Budapest Bár koncert – cirkusz
Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Ferenc, Behumi Dóri, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László
Bővebb információ a koncertről »

BUDAPEST BÁR KONCERT – CIRKUSZ

A MAGYAR NEMZETI CIRKUSZBAN BUDAPESTEN (XII. KERÜLET, NAGYTÉTÉNY)

2019. OKTÓBER 24. 19.00 ÓRA

Varázslatos este, egyedülálló produkció, önfeledt szórakozás, „egy külön lap az emlékkönyvbe” – ezt ígéri a Budapest Bár és a Magyar Nemzeti Cirkusz artistáinak együttműködése. Augusztusban Balatonlellén a két csapat nagyszerű művészei találkoztak, és a találkozásból csoda született: óriási, feledhetetlen élményt nyújtva a művészek és a közönség számára is! A Budapest Bár szokásos kitűnő muzsikáját és a nagyszerű dalokat felerősítik, feldobják az izgalmas cirkuszi produkciók, így mindenből a legjobbat kapja a néző.  A Budapest Bár zenekar ezúttal Kiss Tiborral, Frenkkel, Behumi Dórival, Keleti Andrással, Rutkai Borival és Kollár-Klemencz Lászlóval érkezik. Ugye nem akarsz lemaradni az év egyik legkülönlegesebb Budapest Bár koncertjéről?

Farkas Róbert elárult néhány kulisszatitkot arról, hogy hogyan is jött létre ez a nem mindennapi együttműködés. “Tóth Balázs barátom, aki balatoni hiperaktivista és egyben a Balatoni Kör alelnöke, bemutatott ifj. Richter Józsefnek, a legfiatalabb magyar cirkuszigazgatónak. A Balatonlellén táborozó Magyar Nemzeti Cirkusz sátra ugyanis vasárnaponként szabadnapos volt – gondoltuk, beköltözünk. Az egyszerű bérleti viszonyból előbb barátság, majd izgalmas művészi együttműködés alakult, ugyanis hamar kiderült: a Budapest Bár és a Cirkusz között nagyon jól működik a kémia. Megnéztük egymás produkcióit, ötleteltünk, lelkesedtünk, az előadás napján pedig tartottunk egy nagyon intenzív próbát – és ebből megszületett a csoda. Én legalábbis rettentően élveztem, de ahogy elnéztem, a közönség is nagyon jól érezte magát.” Idősebb Richter József Kossuth díjas cirkuszművész szerint “hatalmas öröm volt látni ezt a két csapatot, hogy milyen lendületes, világszínvonalú produkciót hoztak össze néhány hét alatt.”

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.

Örömzene nyitott füleknek!

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek:  Kiss Tibor, Behumi Dóri, Kollár – Klemencz László, Keleti András, Rutkai Bori és Frenk.

Közreműködnek a Magyar Nemzeti Cirkusz artistái ifj. Richter József cirkuszigazgató vezetésével.

Helyszín: Magyar Nemzeti Cirkusz, Budapest, XXII. kerület, Nagytétény, Barackos út 110. az M0 autópálya lehajtó mellett

Jegyek kaphatók online: budapestbar.jegy.hu

3 éves kor felett jegyet kell vásárolni!

Figyelem! Az előadás NEM a Fővárosi Nagycirkuszban lesz!!!!

2019. december 06.

19:00

f

Győr

Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ

Budapest Bár koncert a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban
Fellép: Farkas Róbert, Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Ferenc, Németh Juci, Keleti András, Kiss Tibor, Mező Misi, Tóth Vera
Bővebb információ a koncertről »

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság – muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság recepje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2019. december 6-án a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központbana kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, valamint Németh Juci, Keleti András, Kiss Tibor, Mező Misi és Tóth Vera.

 

A Budapest Bár az utóbbi évtizedek legeredetibb magyar zenei produkciója, mely szívbemarkoló és szívderítő dalok feldolgozásaival méltán vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek, a folyamatosan frissülő és szerethető repertoárnak,és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.  A Budapest Bár mára tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, a világszinten is kiváló zenészek és az elsővonalbeli, tapasztalt, közönségkedvenc énekesek miatt lettmára az egyik legkeresettebb koncertzenekar.  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat.

 

A Budapest Bár vezetője Farkas Róbert virtuóz, sokoldalú talentumú hegedűművész. Az 5 kiváló zenész mellett 12 állandó tagja,énekese van a csapatnak, akik közül az egyes fellépésekre elfoglaltságuktól függően válogatnak. A jelenlegi énekesek: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár – Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.

 

A Budapest Bár 2019. végén lesz 12 éves. A 12 év alatt 10 albumot, valamint egy „BEST OF” lemezt jelentettek meg. Ez alatt az idő alatt a zenekar megközelítőleg 1000 koncerten adott különleges zenei élményt sok százezer embernek. Koncertjeik szármázastól, kortól, nemzettől függetlenül zsigeri szinten érintik meg, szórakoztatják és töltik fel élményekkel a hallgatóság lelkét.

 

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!

 

A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

 

www.budapestbar.hu

www.facebook.com/budapestbarband

www.youtube.com/budapestbar

https://instagram.com/budapest_bar

Galéria

A Budapest Bár képekben